КОСТАДИНОВ: Денес ќе биде убав ден за Струмица и Струмичките села – Со над 2 милиони евра капитални инвестиции во две населени мести ќе ги подобриме условите за живот на жителите!

март 6, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Добро утро Струмицо.

Нека почне убаво неделата со над 2 милиони евра капитални инвестиции во две населени места со кои ги подобруваме условите за живот на жителите.

Ќе биде денес убав ден за Струмица и Струмичките села! 😀

Со многу напорна и дисциплинирана работа ја заокружуваме изборната програма.

Од ❤️ за мојата Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: