Home

Perdormire
Реклама Струмица

ИУТЕ КРЕДИТ СО КРЕДИТ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ: KEШ КРЕДИТ ЗА ПОСТОЕЧКИ КЛИЕНТИ ДО 75 ГОДИНИ!

Home

Аплицирај преку MYLUTE!

KEШ КРЕДИТ ЗА ПОСТОЕЧКИ КЛИЕНТИ ДО 75 ГОДИНИ

Максимална сума: 120 000 ден.

Рок на отплата: 36 месеци

Износот на ратата зависи од побаруваниот износ и рок на отплата.

Помошен кредит од дополнителни 10 000 денари е достапен во текот на отплаќањето на кеш кредитите.

KEШ КРЕДИТ ЗА НОВИ КЛИЕНТИ ДО 75 ГОДИНИ

Максимална сума: 60 000 ден.

Рок на отплата: 24 месеци

Износот на ратата зависи од побаруваниот износ и рок на отплата.

Помошен кредит од дополнителни 10 000 денари е достапен во текот на отплаќањето на кеш кредитите.

КОЈ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРА?

Сите пензионери со наполнети 75 години и 364 дена (зависно од сумата и периодот на отплата).

ДОКУМЕНТИ ЗА АПЛИКАЦИЈА

Лична карта и чек од пензија.

Средствата се исплаќаат на Mastercard картичка со која лесно без трошоци може да пазарувате во било кој супермаркет, гранапче, аптека, продавница, ресторан, кафуле, да плаќате сметки и режиски трошоци. Готовина може да повлечете од било кој банкомат во земјава и странство.

Картичката ја доставуваме и на домашна адреса.

Кредитот може да се искористи за купување кај нашите партнери или продавници за:

Апарати за домаќинство

Грејни тела

Огрев (дрва и палети)

Мебел

Мобилни телефони

Поликлиники и клиники

Стоматолошки ординации

Алати и опрема за градини

Возила и опрема

Апликацијата за кредит се прави на самото продажно место, по одобрувањето за кредит веднаш го подигнувате саканиот производ или ја користите услугата за која сте земале кредит.

*Пред да аплицирате за кредит, Ве советуваме да ги разгледате Вашите финансиски можности и да ги обезбедите сите точни и релевантни информации за Вашата финансиска ситуација.

За потсетување, Ве молиме размислете внимателно за потребата да користите кредитни продукти. Пример: нов корисник за кредит од 30 000 денари со рок на отплата 12 месеци има фиксна каматна стапка од 9.5%, провизија 8 227 денари, односно СВТ е 47.35%, месечната рата е 3 190 денари, а вкупниот износ кој треба да го вратите е 38 227 денари. Калкулацијата е приближна и може да

Аплицирај преку MyIute и заштеди 10% на пониски провизии!

Аплицирај веднаш!