strumica denes logo

ГРОСИСТ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ПРОДАВАЧКА СО РАБОТНО ИСКУСТВО И ОПШТО ПОЗНАВАЊЕ НА РАБОТА СО КОМПЈУТЕР!

Автор:

Датум:

октомври 16, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 16, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

ГРОСИСТ-СТРУМИЦА вработува ПРОДАВАЧКА со работно искуство и општо познавање на работа со компјутер. Возрасна група од 35 до 55 години. Сите заинтересирани може да се јават на: 070 214051 или да испратат CV на info@grosist.com.mk.