Home

Perdormire
Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ СО НОВА ОБЈАВА: ОД ДЕНЕСКА СЕ ЗАТВОРА ТРИМ ПАТЕКАТА ДО МАНАСТИРОТ „СВЕТИ ИЛИЈА“

Home

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

ОБНОВЕНО: Врз основа на мерките и препораките на Владата на Република Северна Македонија, а по наредбата донесена од Општинскиот штаб за заштита и спасување, од денеска трим патеката до манастирот „Свети Илија“ се затвора за рекреативни движења на граѓаните. Се апелира до граѓаните од сите возрасни групи да ја почитуваат оваа мерка, бидејќи таа е во интерес на нивното здравје.