Home

Perdormire
Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОСТАДИНОВ НА ДРУЖБА СО ШТИТЕНИЦИТЕ ОД ЗАВОДОТ ЗА ЗАШТИТА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА БАЊА БАНСКО!

Home

Градоначалникот на општина Струмица Костадин Костадинов, денешка беше во посета на заводот за заштита и рехабилитација Бања Банско.

„Прекрасна дружба со моите другари од заводот за заштита и рехабилитација Бања Банско.Таквите дружби ме полнат со позитивна енергија, разговаравме за многу важни теми за Струмица и струмичко.“ – објави Костадинов.