strumica denes logo

ГРАДЕЖНАTA КОМПАНИЈА ББ КОНСТРАКШН ТИМ ДОО ОД СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ – ЅИДАРИ, ТЕСАРИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 28, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 28, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Градежната компанија ББ Констракшн Тим Доо од Струмица, има потреба од:

– ГРАДЕЖНИ РАБОТНИЦИ (ЅИДАРИ, ТЕСАРИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ)

Сите заинтересирани лица повеќе информации можат да побараат на тел: 070/577-775.