Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ТИ-ДИ ФРУТИ ОТВОРИ УШТЕ ЕДЕН СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И ЗДРАВА ХРАНА-НАРАЧКИ ПРЕКУ ТЕЛЕФОН И ДОСТАВА ДО ДОМА!

По првиот специјализиран маркет за за овошје, зеленчук и здрава храна во населбата „Карпош“ во Струмица, тие неодамна отворија уште еден ист таков маркет, овојпат на другата страна од градот или поточно веднаш наспроти стариот кружен тек зад ЕВН. ТИ-ДИ ФРУТИ ги информираат струмичани дека од денеска 23.03.2020 ќе работат со скратено работно време: 08:00-19:00 часот

Воедно апелираaт за доброто на сите вашите нарачки да ги правите преку нивните телефони и со надомест од 50 денари ќе ви бидат доставени до дома!

-070348700
-070348900

 
Ознаки