Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) СТРУМИЧКОТО ЗДРУЖЕНИЕ ANIMAL LOVERS, ДЕНЕСКА СЕ ПОГРИЖИЈА ЗА ПРЕУБАВИОТ ШТРК КОЈ ИМАЛ СКРШЕНИЦА НА НОГАТА!

Home

Animal Lovers – Strumica:

🕊🕊Верувале или не, денес спасуваме и штрк.

Ногата му беше скршена, па ќе се потрудиме да му ја преврземе.

Дечкото рече дека нема проблеми да остане кај него.

Ти благодариме Аце!