Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО СТРУМИЦА ПО ОДЛИЧНА ПОВОЛНА ЦЕНА НА УЛИЦА „ПАРТИЗАНСКА“

Home

Се продава куќа на улица „Партизанска“ во Струмица во одлична поволна цена.

Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации нека се јават на следниот телефонски број:

078-893-663 – Мите.