strumica denes logo

ЧОВЕЧНОСТА ПРЕД СЕ’: ОСУМ СТРУМИЧКИ ПОЖАРНИКАРИ ЗАМИНАА ВО АЛБАНИЈА ДА ПОМОГНАТ ВО СПАСУВАЊЕТО НА НАСТРАДАНИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ!

Автор:

Датум:

ноември 26, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 26, 2019

Категории:

Струмица

Денес, 26.11 2019 година (вторник), по барање на Владата и Дирекција за заштита и спасување, ТППЕ Струмица испрати USAR тим (урбано пребарување и спасување ) во соседна Република Албанија, заради активно учество во спасувањето на настраданото население.