АКЦИЈА ЗА МЕСЕЦ ЈАНУАРИ: КВАЛИТЕТНИ КРОВНИ ПАНЕЛИ ВО „ВАМЕТАЛ“ СО ДЕБЕЛИНА 5cm СО ЦЕНА ОД 18.70 ЕВРА/м2

јануари 14, 2022

Промотицни цени за месец Јануари во Ваметал Струмица! Количините се ограничени. Акцијата трае се до потрошување на количините на залиха.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: