АГРОХЕМИЈА-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ОПШТ РАБОТНИК И ДИПЛОМИРАН ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНЖЕНЕР!

декември 22, 2022

Агрохемија Струмица има потреба од работници за позициите: општ работник и дипломиран земјоделски инженер. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола, да бидат организирани и одговорни!

Заинтересираните да се обратат на 070 364 174 или во просториите на Агрохемија ул.„Чедо Христов“ бр. 7 (пред рафинеријата за масло Ал Макс – Струмица)

Работно време од 07:00-15:00ч.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: