НОВО ВО СТРУМИЦА: СЕНДВИЧАРА „БУРГЕР 13“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

октомври 6, 2021

Струмица доби нова сендвичара „БУРГЕР 13“ која се наоѓа на улица „Младинска“ веднаш наспроти Општата болница и истата вработува персонал со и без работно искуство. Предност имаат пријавените со работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 448 610

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: