strumica denes logo

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

октомври 8, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 8, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Елитниот ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од келнер со работно искуство, условите одлични.

Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 629 829