ЖИТЕЛИ ОД „СОФИЛАР“ САМИ СО СВОИ СРЕДСТВА ДЕНЕСКА ГО ПОСИПУВААТ ПАТОТ СО ЗЕМЈА!

април 7, 2021

По многуте реакции за проблемот во „Софилар“, жители сами со свои средства денеска го посипија со земја патот со цел да се овозможи подобра проодност. Ова е проблем кој со години се дискутира, но до ден денес уште не е решен.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ