strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО ПИЛАНА ВО СТРУМИЦА СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

октомври 19, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 19, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Пиланата „СТОИЛКОВ ПРОДУКТ“ има потреба од раководител на пилана во Струмица. Кандидатите потребно е да имаат работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 346 744