Home

Perdormire
Реклама Струмица

СЕ ВРАБОТУВА ДОСТАВУВАЧ НА ХРАНА – ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ НА РЕСТОРАН „ТИВЕРИПОЛ“ 078 569 111

Home

Ресторан „ТИВЕРИОПОЛ“ вработува доставувач на храна. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број 078 569 111 или директно во ресторанот.