СЕ ВРАБОТУВААТ ЕЛЕКТО, ГРАДЕЖЕН И МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ВО ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА!

февруари 2, 2023

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР
– ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР
– МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први.

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број НА ВИБЕР: +38974227229

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: