Perdormire
Реклама Струмица

ПОПУСТИ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ „Степ Ап“ – СИТЕ КАНДИДАТИ КОИ ЌЕ СЕ ЗАПИШАТ ДО КРАЈОТ НА ЈАНУАРИ А1/1 И А1/2 СТЕПЕН ПО ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ ЈАЗИК, ПЛАЌААТ 2 А УЧАТ ТРИ МЕСЕЦИ!

🍀ЈАНУАРСКИ УПИСИ🍀🍀❗

✅И ОВАА ГОДИНА РЕДОВНИ И ЗАБРЗАНИ КУРСЕВИ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
📗ПОЧЕТОК НА ГРУПИ ЗА ДЕЦА : ОД V ДО IX ОДД.
📘ПОЧЕТОК НА ГРУПИ ЗА ВОЗРАСНИ ЗА : А1/1, А1/2, А2/1, А2/2, Б1/1, Б1/2 СТЕПЕН
✅ПОЧЕТОК НА ГРУПИ СО ОНЛАЈН НАСТАВА.

☎️070/612-512
☎️077/928-319