Home

Perdormire
Струмица

ЧЕТВРТОК У „ГОЛД“ : ОД ДЕНЕС ЗАПОЧНУВААТ НАЈДОБРИТЕ ЗАБАВИ ВО ГРАДОТ, ПОВЕЛЕТЕ НА ЛАТИНО ЗАБАВА!

Home

Почитувани ДАМИ и ГОСПОДА !

Традиционално #ЧЕТВРТОК_У_ГОЛД започнуваат најдобрите забави во градот ,

со познатите #ЛАТИНО_ХИТОВИ ,

каде цело лето ќе се забавуваме и уживаме во урбаната приказна …

🍹🍹💨💨