10 ГОДИНИ СО ВАС: НА ДЕНЕШЕН ДЕН СЕ РОДИ ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС!

април 5, 2020


10 години со вас. На денешен ден се роди портал Струмица Денес!

Голема благодарност до сите наши верни читатели кои секојдневно докажуваат дека имаат доверба во нас. Благодариме и на нашите клиенти и соработници. Огромна благодарност и до сите оние кои претходно биле дел од Струмица Денес и имаат придонесено за порталот да биде она што е денес.

Воопшто не е лесен предизвикот да се биде Струмица Денес, но читателите се оние кои ја креираат нашата приказна и прават да бидеме блиску до народот. Продолжуваме понатаму, за помалку од една недела семејството на Струмица Денес ќе брои 70.000 следбеници. Ви благодариме на огромната поддршка. Постоиме за Вас.

– Тим Струмица Денес

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: