НОВ ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА ДУЌАН ОД 50м2 ВО „ГЛОБАЛ“ НА ПРВИ СПРАТ ПОМЕЃУ SPORT VISION И МЕГАСПОРТ!

Се продава дуќан во „ГЛОБАЛ“ на први спрат од 50м2 помеѓу Sport Vision и Мегаспорт!

ЦЕНА ОД КВАДРАТ: 2200 ЕУ + 18% ДДВ И ПЛАТЕН ДАНОК
ВКУПНО: 128.000 ЕУ

Дуќанот е со имотен лист и не е под хипотека. За подетални информации на следниот телефонски број: 077 523 205

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ