Home

Perdormire
Ново во Градот Реклама Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ТИ-ДИ ФРУТИ ОТВОРИ ТРЕТ СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И ЗДРАВА ХРАНА!

Home

По првиот и вториот специјализиран маркет за за овошје, зеленчук и здрава храна кои се наоѓаат во населбата „Карпош“ во Струмица и веднаш наспроти стариот кружен тек зад ЕВН.

Тие неодамна отворија уште еден, односно трет ист таков маркет, овојпат веднаш наспроти месара „Шунте“ или поточно веднаш до до „Лотус“ на улицата „Гоце Делчев“ бр. 49/1-4.

Повелете и посетете ги!

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата: