Perdormire
Ново во Градот Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОД ДЕНЕС, МОДЕРНИОТ БРЕНД ЗА ЖЕНСКИ ТАШНИ И МОДНИ ДОДАТОЦИ “MARABELLA” ВО „ГЛОБАЛ“

Home

Модерниот бренд за женски ташни и модни додатоци „MARABELLA“ од денес и во Струмица во „Глобал“ на први кат. “MARABELLA” е моден бренд основан во 2017година во Македонија кој нуди широк асортиман на женски ташни и модни додатоци изработени од високо квалитетна еко кожа .Препознатлив по високиот квалитет на своите производи и дизајн инспириран од најновите трендови во светот на модата.

Ташните се изработени во нивното атеље кое се наоѓа во Турција составено од врвен тим на специјализирани мајстори и врвни дизајнери. Процесот на изработка вклучува рачна изработка на целосната ташна од почетокот па се до самиот крај, целта е секоја ташна која ќе биде изработена е да биде направена со многу љубов и внимание .

„MARABELLA ви нуди чувство на префинетост и сигурност во секој следен чекор. За тоа колку се задоволни нашите купувачи од нас кажува и самиот факт што секојдневно добиваме безброј пораки кои се преполни со љубов и за кои сме бескрајно благодарни .Воедно оваа е и наша мотивација за секоја следна колекција и за секој нов ден кој претставува предизвик за нас.“ – велат тие.

Локација : ГТЦ Глобал – први кат
ФОТО:Столе Ангелов