(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО ГРАДОТ: СТРУМИЦА ДОБИ МОДЕРЕН ГЕЈМИНГ ЦЕНТАР „ROG“, ОПРЕМЕН СПОРЕД ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ!

јуни 27, 2020

Струмица доби нов гејмерски центар кој го носи името „ROG“ и се наоѓа веднаш наспроти училиштето „Димитар Влахов“ или поточно на улицата „Панче Пешев“ бр.47. „ROG“ e опремен според сите Европски стандарди, односно „ROG“ располага со околу 30 компјутери со највисока конфигурација, што секако е најважно за еден гејмер. Повелете и уживајте во одличниот амбиент и вашата омилена игра! Во продолжение дел од фотографиите од внатрешноста на „ROG“ :

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: