Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: ГРАДОТ ЌЕ ДОБИЕ НОВ УРБАН КЛУБ „ACUSTIC“

Home

Струмичани наскоро ќе добијат нов урбан клуб „ACOUSTIC“ кој ќе се наоѓа во „Глобал“ на местото на поранешен „Индустријал“. Како што не информираше сопственикот, отворањето ќе се случи овој месец и секој викенд ќе има организирано интересна агенда за сечиј вкус. Повеќе информации очекувајте наскоро на портал Струмица Денес.