strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: „CRAFT“ ОД ДЕНЕС ВРШИ ДОСТАВА НА ПИЦИ, ПАСТАРМАЈЛИИ, БУРГЕРИ, ТОСТОВИ И УТРИНСКИ ПОЈАДОЦИ СО БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!

Автор:

Датум:

јули 13, 2020

Автор:

Датум:

јули 13, 2020

Синоќа Струмица доби ново место во кое се наоѓаат највкусните пици, пастармајлии, бургери, тостови и утрински појадоци кои ќе бидат доставувани до вашиот дом со бесплатна достава!

„CRAFT“ ќе работи само со достава, а се наоѓа веднаш позади старата автобуска станица во Струмица, односно позади „Здравец“.

Своите нарачи може да ги направите на следниот телефонски број: 071 744 744.

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отворањето: