Perdormire
Магазин

Џамбо со нов „уникатен“ музички проект „Macedonian All Stars“ заедно со маестро Мишел Трајковски

Новиот проект на маестро Џамбо Агушев се вика „Macedonian All Stars“.. заедно со еден од најпознатите Македонски хармоникаши Мишел Трајковски

За овој екстра спој како што другите го нарекуваат „страшилиште од проект“ беа задолжени следните уметници: Иван Кукиќ на бас гитара, Ратко Даутовски перкусии и Дејвид „Дејв“ на соло гитара.

Преслушајте и уживајте…