strumica denes logo

ЏАМБО АГУШЕВ ГО ОСВОЈУВА СВЕТОТ: ОВОЈПАТ ХОЛИВУД ГО СЛУШНА КВАЛИТЕТОТ НА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ!

Автор:

Датум:

април 1, 2018

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

април 1, 2018

Категории:

Магазин

Нашиот струмичанец Џамбо Агушев не престанува да реди успеси и да го освојува светот со својата труба и неговиот оркестар. Пред некој ден тие беа во Америка и имаа повеќе концерти и направија нов видео спот на „улицата на славните“ во Холивуд. Уживајте!