Perdormire
Магазин

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНКАТА СО „ЗЛАТЕН ГЛАС“ – СЛАВИЦА АНГЕЛОВА ГО ЗАНЕМЕ ЖИРИТО И ВЛЕЗЕ ВО ЧЕТВРТИОТ КРУГ НА „НЕКИ НОВИ КЛИНЦИ“

 
Нашата струмичанката Славица Ангелова која се натпреварува во музичкото шоу „Неки нови клинци“ го помина третиот круг, односно се пласираше во четвртиот. Коментарите на жирито како и секогаш беа на највисоко ниво! Да не должиме многу, во продолжение погледнете го видеото: