strumica denes logo

ВИСТИНСКО ЛУДИЛО ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ ДЕНА ВО СТРУМИЦА-ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ!

Автор:

Датум:

август 17, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

август 17, 2018

Категории:

Култура

Од вечерва па се до недела струмичани и посетителите од останатите градови максимално ќе уживаат во звуците на СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТ 2018. Вечерва ќе не забавуваат:

ТАМАРА ТОДЕВСКА

ВЛАДО ЈАНЕВСКИ

ТОНИ ЦЕТИНСКИ

DIVOLLY I MARKWARD

TED DETTMAN B2B SAL SONDER!

ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ!