strumica denes logo

ВИКЕНД ЗАГРЕВАЊЕ ВО ГОСИП КАФЕ!

Автор:

Датум:

март 28, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 28, 2019

Категории:

Култура

 

Овој петок, Госип Кафе го започнува викендот со 20% намалени цени на Jameson и Аbsolut Водка и најбараните Балкански хитови со омилениот диџеј Jack Dawson кој ја освојува Струмица со своите енергични настапи.

Резервирајте го викендот за Госип Кафе!

Резервации:

📞070 228 765 Софија Андонова

📞072 623 472 Тања Пандева

📞076 541 563 Мануела Тодорова

📞078 917 317 Тими Наков

📞078 312 455 Ристе Гуцев