strumica denes logo

Стампедо од дечиња на промоцијата на Џипи и Стефанатор во Струмица!

Автор:

Датум:

март 25, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 25, 2019

Категории:

Култура

Македонските јутубери Марко Марковиќ и Стефан Рашковиќ познати како Џипи и Стефанатор во саботата во Домот на Културата во Струмица ја промовираа својата прва книга „Нашиот пат“, во издание на Просветно дело. Џипи и Стефанатор во Струмица ги дочека стампедо од дечиња кои едвај чекаа да добијат потпис од познатите јутјубери.