Саботна забава во Госип Кафе!

март 28, 2019

На 30ти март, сабота, во Госип Кафе за првпат гостува познатиот грчки диџеј Niko Juma, диџеј којшто грми низ грчките клубови низ Грција и летните beach барови на Халкидики, исто така резидент диџеј во популарното Mute Radio и резидент диџеј во неколку грчки клубови.

Овој пат својата електро енергија ќе ја пренесе на струмичани.

Резервирајте се за супер забава!

Резервации:

📞070 228 765 Софија Андонова

📞072 623 472 Тања Пандева

📞076 541 563 Мануела Тодорова

📞078 917 317 Тими Наков

📞078 312 455 Ристе Гуцев

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: