ПРИРОДНО ГАЗИРАНА МИНЕРАЛНА ВОДА-АВШАР!

март 28, 2019

Авшар се природно газирани минерални води со овошни вкусови.Авшар водите се богати со магнезиум,минерали и витамини кои помагаат на метаболизмот и се најдобар освежителен пијалок за топлиот период кој претстои.

Авшар водите доааѓаат во стаклена амбалажаза која знаеме дека е најеколошка и најбезбедна амбалажа за здравјето на луѓето.Со сите вкусови на Авшар водите можете да уживате и да се освежите во сите кафулиња и ресторани.Авшар-вода од природата за сите вас!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ