ОД ДЕНЕСКА ОФИЦИЈАЛНО ЗАПОЧНУВА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ 2023!

јуни 6, 2023

Од денес официјално започнува Струмица Опен Фестивал 2023. Фестивалската магија може да започне.

Ви го најавуваме првиот настан од Фестивалската магија – Едукативна трибина „Библиотеката -Темел на писменоста“.

Дата: 06 Јуни 2023
Време: 12:00 часот
Локација: Дом на АРМ, Струмица

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: