КАТЕГОРИЈА В: МАСКАТА „ЧЕКОР НАПРЕД“ КОЈА ГО ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ПРИСУТНИТЕ ЈА ОСВОИ ПРВАТА НАГРАДА!

март 11, 2019

 

Категорија В Групна маска со 20 до 30 лица

1-ва награда, маска со реден број 19 „Чекор напред “, Мулен Руж -2, во висина од 500 евра во денарска противвредност; (70 бода);

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: