strumica denes logo

КАТЕГОРИЈА Б: ПРВАТА НАГРАДА ЈА ОСВОИЈА ФЛАМИНГО-„МУЛЕН РУЖ“-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Категорија Б Групна маска со 30 до 50 лица

1-ва награда, маска со реден број 23 Фламинго -„Мулен руж-1“ –Струмица , во висина од 600 евра во денарска противвредност; (67 бода);