strumica denes logo

Карневалџиите ја преземаат власта во Струмица – Историјата за славниот струмички карневал продолжува да се испишува!

Автор:

Датум:

февруари 22, 2023

Категории:

Култура, Струмица

Автор:

Датум:

февруари 22, 2023

Категории:

Култура, Струмица

Карневалските денови во Струмица започнуваат од вечерва. Градоначалникот Костадинов ја предаде власта во рацете на карневалџиите кои во наредните денови ќе управуваат со градот.

„Има моменти кога морам да се предадам! Но само на карневалистите 😀 Нека почнат најубавите денови за Струмица и струмичани.“, напиша Костадинов.

Уживајте во карневалските денови на убавата Струмица!