strumica denes logo

ЃОКО ЈОВИЌ ОВОЈПАТ ДОНИРАШЕ 40.000 ДЕНАРИ ЗА НАШИОТ СТРУМИЧАНЕЦ НИКОЛА НОВОСЕЛСКИ!

Автор:

Датум:

јули 17, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 17, 2019

Категории:

Култура

Хуманоста на естрадниот уметник Ѓоко Јовиќ нема крај. Јовиќ овојпат од својот настап собра околу 40.000 денари и ги донираше на нашиот струмичанец Никола Новоселски. Примерот на Ѓоко да го следиме сите, огромно браво.