Home

Perdormire
Култура Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА БОРИС КАЛЕВ ОД СТРУМИЦА: НЕГОВИТЕ ДЕЛА КРАСАТ МНОГУ ДОМОВИ ВО ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

Home

Млад и перспективен, 31 годишниот уметник Борис Калев од Струмица со негови раце создава дела за кои надалеку се раскажува. Изминатиов период, неговите блескави дела красат многу домови во Република Македонија.

Во изјава за Струмица Денес вели дека не може да се замисли без своите дела, буквално секојдневно живее со нив. Одвоивме дел од фографиите кои ви ги прикажувам веднаш под објавата.

Браво за Борис, многу успех во иднина!