strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ОТВОРЕН НОВ САЛОН ЗА МЕБЕЛ – IMEKS FURNITURE!

Автор:

Датум:

јули 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 4, 2018

Категории:

Култура

Отворен нов салон за мебел IMEKS FURNITURE на МакоИмекс Мебел Струмица , кој ви нуди дизајн и изработка на секаков вид на мебел по порачка. Локација: Веднаш после кружниот тек на патот за Добрејци. Во продолжение погледнете ги фотографиите: