strumica denes logo

(ФОТО 9) РУБРИКА: „Струмица е баклавата со ф’стаци од турското маало“

Автор:

Датум:

април 14, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 14, 2019

Категории:

Култура

Деветти ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Целта на овој проект е преку фотографии да бидат прикажени убавините на нашата Струмица. Во продолжение погледнете ја фотографијата: