strumica denes logo

УШТЕ ЕДНА МЛАДА СТРУМИЧАНКА ГИ ДОНИРАШЕ СВОИТЕ ПЛЕТЕНКИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ПЕРИКА ЗА ДЕЦА БОЛНИ ОД РАК – БРАВО ЗА АЛЕКСАНДРА СТОЈАНОВА!

Автор:

Датум:

јуни 12, 2021

Категории:

Хуманост

Автор:

Датум:

јуни 12, 2021

Категории:

Хуманост

Уште една млада струмичанка ја покажа својата хуманост. Станува збор за Александра Стојанова која ги донираше своите плетенки за изработка на перика за некое детенце кое се лекува на хемато-онколошкото одделение при Детската Клиника.

Браво! Секоја чест! 😍