УМС на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа денот на хуманоста низ цела Македонија

август 20, 2019

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ го одбележа денот на хуманоста низ градовите во Македонија.

,,По повод Светскиот ден на хуманоста воедно и големиот христијански празник Св.Преображение Господово, УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Струмица посети социјално загрозено семејство. Денеска УМС на целата територија на Македонија со масовна акција излегува во пресрет на секој брат и сестра, секому кој има потреба од помош” – стои во објавата на УМС Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ