Perdormire
Хуманост

СТРУМИЧКИ „ТРИТЕРОЛ“ ДОНИРАШЕ 500 ВИЗЕРИ НА ЛЕКАРИТЕ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА, ПОЛИЦИСКИТЕ СЛУЖБЕНИЦИ И ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ ВО РАДОВИШ!

Групацијата „Тритерол“ од Струмица како опшествено одговорна компанија, набави 500 визери за потребите на луѓето кои секојдневно се грижат за здравјето и

безбедноста на сите нас во овие тешки времиња за човештвото.

Набавените визери се донирани на лекарите од Општа болница во Струмица и Здравствен дом Радовиш како и на полициските службеници на СВР Струмица и ПС Радовиш!