Home

Perdormire
Хуманост

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) НА МЛАДИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈЧЕ МУ СЕ ПОТРЕБНИ 15.000 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ДА ЗАМИНЕ НА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА ВО СРБИЈА!

Home

Откако операцијата на младиот струмичанец Стојче Јовановски помина успешно, пред него е уште еден нов предизвик!

Стојче мора да замине на физикална терапија во Србија-Нови Сад и потребни се 15.000 илјади евра за истата.

Инаку, на Стојче му беа пресадени матични клетки, но за да застане на свои нозе мораме повторно да помогнеме!

Број за Телеком мк : 143155

Број за А1(ВИП): 143488

Трансакциска сметка

НЛБ Тутунска банка:210-5017032477-84

За донации од странство

Stojce Jovanovski

Bank name: NLB BANKA AD SKOPJE

Country: Makedonija

TRANSAKCISKA SMETKA: 210-5017032477.84

IBAN Code: MK07210501703247784

SWIFT: TUTNMK22