Home

Perdormire
Хуманост

СПОДЕЛУВАЈТЕ И ДОНИРАЈТЕ: МАЛОТО ДЕВОЈЧЕ АНАСТАСИЈА СЕ БОРИ СО ТЕШКА ФОРМА НА ТУМОР, ПОТРЕБНИ СЕ 100.000 ЕВРА ЗА ЛЕКУВАЊЕ!

Home

Анастасија Ризова, мало девојче од Валандово, село Пирава, се бори со тешката форма на тумор, за третманот во Турција е неопходна сума од 100.000 евра, пари што не можат да ги обезбедат нејзините родители.

За таа намена креирана е „ gofundme” кампања за донации за малата Анастасија која итно бара начин да оди на лекување во Турција, така што соништата на родителите за заздравување на нивното дете ќе станат реалност, а малата Анастасија ќе започне да живее нормален и здрав живот.

Да бидеме хумани, да бидеме луѓе, затоа што на нашата мала Анастасија и нејзините родители ова значи Живот! Може да донирате на следниот линк: https://www.gofundme.com/f/apel-za-pomoc-apel-for-help-anastasija-rizova