Home

Perdormire
Хуманост

СОБРАНИ ОКОЛУ 45.000 ЕВРА ЗА СТРУМИЧАНЕЦОТ ПЕТАР ПОПОВ – ЛИНКОТ ЗА ОНЛАЈН ДОНАЦИЈА Е ПРИКАЧЕН ВО ОБЈАВАТА!

Home

Кликни ОВДЕ за да донираш!

На интернет страницата за донации gofundme, за струмичанецот Петар Попов досега се донирани околу 45.000 евра. Петар многумина го опишуваат како човек кој постојано бил насмеан и постојано помагал онаму каде треба да се помогне. Минатата година тој со неговата фамилија се преселија во Македонија. Со месеци страдал од силни главоболки, но лекарите во неговиот роден град не можеле да ја дознаат причината до неодамна. Целта е да се соберат доволно средства за Петаар и да замине во Турција на операција и третмани.

Вашите донации може да ги испратите и на трансакционите сметки👇

#НЛБ Банка 210-5016594468.52 и
#IBAN code за донации од странство МК07210501659446852, на име Добрица Попова.

Ајде сите заедно, да спасиме човечки живот 🙏