„СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ“ од вторник во Струмица ќе превезува стари и изнемоштени лица на вакцинација!

мај 23, 2021

„СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ“ :

Почитувани здружението “СИТЕ ЗАЕДНО МОЖЕМЕ” продолжува со активности на терен покрај волонтирањето на пунктот за вакцинација во Струмица од 25.05.2021 Вторник нашите волонтери ќе бидат достапни за сите луѓе а поготово стари и изнамоштени лица кој не се во можност да се јават на својот термин во пунктот за вакцинација да не побарат на нашите телефонски броеиви а ние ќе им овозможиме со наше возило да дојдат во пунктот за вакцинација со помош на нашите волонтери. Оваа активност ќе ја спроведеме се со цел да ги растеретиме здраствените работници да не мора да одат на домашна адреса да ги вакцинират луѓето и целиот процес да биде забрзан се со цел за доброто на нашите сограѓани.

Телефони за контакт:
078/700-574
076/233-109

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ